Розробка проектно-кошторисної документації та її узгодження

<

Перед тим як почати будь-яке будівництво, спочатку повинна бути проведена розробка проектно кошторисної документації, на підставі якої і буде здійснюватися наступні роботи. ТДС “БУД ІНВЕСТ” – це надійна будівельна компанія Києва, яка має величезний досвід у веденні подібної діяльності. З самого початку розробка проектно кошторисної документації дає повну інформацію про доцільність будівництва. Вона визначає повну вартість всіх робіт, і ефективність подальшого використання об’єкта.

Розробка проектно кошторисної документації, передбачає проведення порівняльного аналізу всіх вартісних, і технічних показників для аналогічних об’єктів. На підставі цих даних визначається доцільність будівництва. Далеко не кожна будівельна компанія Києва, здатна самостійно впоратися з таким завданням. По-перше, подібна діяльність вимагає наявності у виконавця відповідних ліцензій, а по-друге, співробітників найвищої кваліфікації. Крім того, що необхідна розробка проектно кошторисної документації, потрібна ще і її експертиза, яка підтверджує якість проведеної роботи.

Надалі вся ця документація послужить основою для контролю всіх будівельних і супутніх робіт. Можна сказати, що вона і є безпосереднім планом зведення об’єкта. У ній чітко розписуються всі терміни виконання певних стадій будівництва, технологія його ведення, і матеріали, які будуть використані. У ній же обмовляється все, що стосується монтажу всіх інженерних систем, як внутрішніх, так і зовнішніх, оздоблення приміщень, утеплення всієї конструкції. Якщо перед початком будівництва грамотно розроблена вся проектно-кошторисна документація, то залишиться тільки якісно виконати будівельні роботи, і об’єкт гарантовано прослужить людям багато років.