Демонтаж будівель, розробка котловану

<

У міру економічного зростання великих міст, постійно зростає і їх населення. У цьому випадку доводиться стикатися з досить складною проблемою. Новим жителям катастрофічно не вистачає житла. Багато квартир виводяться з житлового фонду і в них розміщуються все нові комерційні підприємства, а місце під нове будівництво в межах міста знайти дуже складно. Практично завжди воно буває зайнято будь-якими старими будівлями.

Однак це не повинно бути причиною, що заважає розвитку міста. У цьому випадку проводиться демонтаж конструкцій, які відслужили свій термін. Серед міст, яким особливо гостро потрібен такий демонтаж київ, безумовно, займає лідируюче місце. Провідна будівельна компанія Києва ТДС “БУД ІНВЕСТ” має в своєму розпорядженні всі необхідні можливості для того, щоб якісно, ​​і безпечно виконувати демонтаж будівель, що заважають новому будівництву.

У разі необхідності може проводитися не повний демонтаж будівель, а лише їх частин, більше не здатних виконувати покладені на них функції, або, в результаті старіння, які стали небезпечними. При цьому демонтаж будівель може здійснюватись незалежно від того, з якого матеріалу вони були зведені. Кваліфікація наших співробітників, і наявна в наявності техніка дозволяють проводити роботи будь-якої складності і в будь-яких умовах.

Будівельна компанія ТДС “БУД ІНВЕСТ” не просто виробляє демонтаж конструкцій, але і забезпечує повне прибирання всього будівельного сміття, що утворилося в результаті проведення робіт, повністю готуючи майданчик для наступного етапу будівництва. Після того як завершено демонтаж конструкцій, старих споруд і підготовлено майданчик, буде виконано розробку котловану. Вона включає в себе геодезичні дослідження, аналіз ґрунтів, та інші необхідні роботи. Після цього здійснюється розмітка котловану відповідно до проекту майбутнього об’єкта. Після проведення всіх цих заходів можна приступати, власне до риття котловану, і підготовці його до укладання фундаменту.

Компанія ТДС “БУД ІНВЕСТ” має великий досвід у виконанні всього комплексу подібних робіт, і достатньої матеріально-технічною базою, а її співробітники мають найвищу кваліфікацію. Тому грамотний демонтаж будь-яких об’єктів, з усіма подальшими заходами є для нашої компанії абсолютно звичайною справою, яке ми виконаємо максимально якісно, ​​і в найкоротші терміни.