Будівництво АЗС

<

Автомобілі давно перестали бути предметом розкоші, і сьогодні вони є майже у кожної людини з середнім доходів. З кожним днем ​​чисельність населення міст зростає, а разом з нею збільшується і кількість машин. У міру того як дороги стають все більш завантаженими, зростає потреба в пунктах обслуговування, і в першу чергу, автозаправних станціях.

соціальний аспект
Стрімко зростаюча кількість зареєстрованих в містах автомобілів обумовлює необхідність створення відповідної дорожньої інфраструктури, одним з найважливіших елементів якої виступають автозаправні станції. Брак сучасних станцій для заправки авто створює чималі незручності для власників транспортних засобів, особливо які проживають в таких великих містах, як Київ. Дефіцит пропозиції послуг по заправці автомобілів викликає не тільки дискомфорт для водіїв, а й зростання цін в даному сегменті обслуговування. Дія базових економічних законів ще ніхто не відміняв, і до тих пір, поки кількість АЗС буде не достатнім для повного охоплення цільової аудиторії, такі послуги будуть дорожчати. Єдиним способом уникнути небажаного зростання цін є будівництво АЗС в кількості, достатній для повного задоволення платоспроможного попиту міст. Столична компанія ТДС “БУД ІНВЕСТ”, відмінно зарекомендувала себе на будівельному ринку міста Києва, здійснює будівництво АЗС по найпрогресивнішим проектам, завдяки чому її автозаправні станції відповідають світовим стандартам якості, зручності та ергономіки, а ультрасучасний дизайн робить їх гідною прикрасою архітектури навіть такого красивого міста, як Київ.

Бізнес-аспект
Брак сучасних АЗС європейського рівня – величезні невикористані резерви для бізнес-орієнтованих людей. Будівництво АЗС з точки зору бізнесу – це, в першу чергу, вигідний проект з високим відсотком рентабельності і коротким терміном окупності інвестицій. Звернувшись до такого надійного забудовника, як будівельна компанія Києва ТДС “БУД ІНВЕСТ”, можна бути впевненим, що витратна частина проекту буде мінімальною, а, значить, прибутковість проекту досягне свого максимуму. Причин у цього декілька. По-перше, компанія має в своєму розпорядженні найсучаснішим будівельним обладнанням та спецтехнікою, використання яких робить будівництво АЗС максимально ефективним. По-друге, в штаті компанії працюють висококваліфіковані фахівці, професіоналізм яких перевірений часом. Їх багатий досвід і досконале знання своєї справи дозволяють здійснювати будівництво в гранично стислі терміни. По-третє, компанія твердо дотримується курсу на високу якість об’єктів, що зводяться: щоб будівництво АЗС відповідало найвищим вимогам по надійності і довговічності, при зведенні об’єктів використовуються тільки найякісніші будівельні матеріали від провідних вітчизняних і закордонних виробників.

Все це, помножене на багатий досвід, накопичений під час успішного виконання не одного десятка замовлень по будівництву АЗС, робить послуги компанії ТДС “БУД ІНВЕСТ” самими кращими з огляду на їх безкомпромісної якості та фінансової доступності.