Будівництво електроліній до 35 кВ, ТП, РП

<

Здійснюючи будівництво промислових підприємств, котеджних селищ, або нових мікрорайонів, необхідно паралельно вести і будівництво електроліній, здатних забезпечити всі ці об’єкти електроенергією. ТДС “БУД ІНВЕСТ” може забезпечити проведення електромонтажних робіт будь-якої складності. Компанія володіє всіма необхідними ліцензіями для проведення таких робіт, а її співробітники мають величезний досвід в цій справі, і найвищу кваліфікацію.

Ми візьмемося за виконання замовлення, починаючи з отримання технічного завдання, проведемо всі необхідні дослідження і розрахунки, узгодимо проект у всіх необхідних інстанціях, здійснимо проведення електромонтажних робіт, і точно в обумовлені терміни здамо об’єкт в експлуатацію. Ми маємо достатній досвід для того, щоб вести будівництво електроліній якісно і в строго відведений для цього час. В наявності є абсолютно вся техніка, необхідна для того, щоб здійснити проведення електромонтажних робіт в повному обсязі. Тому ТДС “БУД ІНВЕСТ” абсолютно не залежить від сторонніх організацій, і може планувати весь перелік робіт, спираючись виключно на свої можливості. Це дає можливість абсолютно точно планувати і розподіляти необхідне на будівництво електроліній час.

Після підведення електромережі до об’єкта наше завдання не закінчується. Ми професійно прокладемо не тільки зовнішні, але і внутрішні інженерні мережі. Буде грамотно прорахована вся необхідна для кожного конкретного об’єкта навантаження, підібрані найкращі матеріали, і монтаж буде виконаний на найвищому рівні.
Якщо вам необхідно підвести електромережу до будь-якого об’єкта, і після цього розрахувати і змонтувати всю систему електропостачання на самому об’єкті, ТДС “БУД ІНВЕСТ” буде для вас найефективнішим і надійним партнером.