Будівництво дерев’яних будинків, котеджів, лазень, альтанок зі зрубу

<

Дерево є одним з найдавніших, але не втрачають своєї актуальності донині будівельних матеріалів. Сьогодні, в умовах погіршення екологічної обстановки в містах, попит на будівництво дерев’яних будинків стабільно росте. Це здорове, красиве, сучасне екологічно чисте житло не залишає байдужими навіть тих, хто не уявляв раніше свого життя в приватному будинку.

Що потрібно знати про дерев’яному житловому будівництві?
З усіх будівельних матеріалів натуральна деревина користується найбільшим попитом. Професійне будівництво дерев’яних будинків дозволяє отримати тепле, гарне і відповідає всім техніко-експлуатаційним вимогам житло. Для того щоб домогтися бажаного результату, необхідно використовувати якісні матеріали і невідступно слідувати технології будівництва, що під силу тільки справжнім професіоналам. Зведення будинків з натуральної деревини вимагає кваліфікованого підходу, в іншому випадку – всі витрати сил, часу і фінансів можуть виявитися марними. Професійний підхід до дерев’яного житлового будівництва на увазі під собою проведення геодезичні роботи, докладне вивчення місцевості, характеристик грунту, глибини залягання підземних вод, і тільки після цього приймається рішення щодо будівництва будинку. Потім досвідчені фахівці розробляють індивідуальний проект, що враховує особливості клімату, місцевості і побажань замовника.

Як підстрахувати себе від невдачі в будівництві?
Щоб не викинути гроші на вітер і не втратити багато часу даремно, краще відразу звернутися до професіоналів, для яких будівництво дерев’яних будинків – справа всього життя. З усіх забудовників, що працюють на вітчизняному будівельному ринку, тільки деякі компанії повністю спеціалізуються на дерев’яному житловому будівництві, і одним з них є ТДС “БУД ІНВЕСТ”, яка має на своєму рахунку вже не один десяток успішно виконаних і зданих в експлуатацію об’єктів. Компанія здійснює професійне проектування і будівництво дерев’яних будинків під ключ. Замовляючи заміський будинок, котедж або інше малоповерхове житло з натурального дерева, клієнт може виявити побажання щодо планування і оформлення будинку, а реалізацію задуманого цілком і повністю візьме на себе будівельна компанія Києва ТДС “БУД ІНВЕСТ”.

Замовляючи будівництво дерев’яного будинку у професіоналів з багаторічним досвідом роботи в даній сфері, можна розраховувати на індивідуальний підхід, доброзичливість з боку персоналу, терміновість і висока якість виконання робіт. На відміну від будівництва своїми силами, дерев’яні будинки, зведені кваліфікованими фахівцями, не деформуються під впливом природних процесів усадки, не втрачають свій привабливий зовнішній вигляд з часом, тому термін їх експлуатації практично не обмежений.