Розробка проектно-кошторисної документації та її узгодження

<

ТДС “БУД ІНВЕСТ” виробляє будівництво різних електроліній, призначених для електропостачання будь-яких об’єктів, або населених пунктів. Крім власне електромонтажних робіт, які є вже заключною стадією всього комплексу виконуваних заходів, ТДС “БУД ІНВЕСТ” бере на себе найвідповідальніший етап – це розробка проектної документації, і її узгодження.

Прокладка нових електроліній і реконструкція старих повинна проводиться тільки після детальної розробки всього проекту, що включає в себе дуже багато відповідальних моментів. Повинні бути враховані і пожежна і екологічна безпека, і умови місцевості, на якій буде розташовуватися лінія. Крім того, потрібно враховувати можливості мережі, від якої буде робитися відведення. Розробка проектної документації на повітряні лінії електропередач, ведеться з урахуванням можливих перетинань з автомобільними дорогами та залізницями, іншими лініями електропередач, і так далі. Крім того, що розробка проектної документації ведеться відповідно до технічного завдання замовника, вона ще повинна узгоджуватися з багатьма контролюючими організаціями, що здійснюють нагляд за різними сторонами експлуатації електромереж.

Проектна документація може бути перевірена експертними органами на предмет правильності розрахунків, достатності заходів щодо забезпечення безпечної експлуатації нового, або відремонтованого об’єкта, і іншим параметрам, за якими можуть виникнути питання. Тільки після того, як всі наявні питання будуть зняті, можна отримати дозвіл на виконання монтажних робіт.

ТДС “БУД ІНВЕСТ” має всі необхідні ліцензії на проведення подібної діяльності, і величезний досвід в її здійсненні, тому, в разі виникнення необхідності в проведенні робіт з будівництва електромереж воно стане найкращим партнером.