Будівництво, реконструкція та ремонт інженерних мереж газо-, водо-, теплопостачання і каналізації

<

На сьогоднішній день, навіть повністю збудований будинок, до якого не проведена прокладка інженерних мереж – це просто дах і стіни. У такій споруді можна сховатися від вітру і дощу, але ось нормально жити – неможливо. Підведення до житлового будинку водопроводу, каналізації, систем газопостачання, опалення, подачі електроенергії, якраз і робить його житловим. Провідна будівельна компанія Києва ТДС “БУД ІНВЕСТ” повністю бере на себе будівництво інженерних мереж, починаючи від їх проектування, і закінчуючи здачею в експлуатацію. Крім цього, наша компанія може здійснювати ремонт інженерних мереж, які вичерпали свій ресурс.

У деяких випадках потрібно не ремонт, а реконструкція інженерних мереж, це буває тоді, коли вони застарівають не фізично, а морально, і у зв’язку із збільшеною на них навантаженням більше не можуть повноцінно виконувати свої функції. Так, наприклад, у багатьох старих будинках доводиться замінювати всю електропроводку, через те, що в квартирах різко зросла кількість побутових електроприладів, і стара проводка з підвищеним навантаженням більше не справляється. Така ситуація загрожує неприємними наслідками, а в гіршому випадку – навіть пожежею.

Старі інженерні мережі ремонт або заміну яких вже просто не можна відкладати можуть бути навіть більш складним завданням, ніж будівництво інженерних мереж з самого початку. Набагато простіше вести роботи, якщо вони були заплановані в проекті будівлі. У старих будівлях може просто не виявитися підготовлених місць для прокладки більш сучасних комунікацій, але для компанії ТДС “БУД ІНВЕСТ” немає нічого неможливого в цій сфері. Будь-то прокладка або будівництво інженерних мереж для знову споруджуваних багатоквартирних будинків, або для нових котеджних селищ. Те ж саме можна сказати і про випадки, коли потрібен якісний ремонт інженерних мереж. Він буде виконаний із застосуванням найпередовіших технологій в цій галузі, і з використанням новітніх і найефективніших матеріалів.

Жодна з подібних завдань не викличе труднощів у наших фахівців. Замовлення будь-якої складності буде виконаний на найвищому рівні і в мінімальні терміни. Після закінчення робіт компанія ТДС “БУД ІНВЕСТ” готова надати гарантію, а також взяти на післягарантійне обслуговування будь-яку інженерну мережу. В цьому випадку замовнику вже ніколи не доведеться турбуватися про безаварійної роботи всіх систем, що забезпечують життєдіяльність людей проживають, або працюють в даній будівлі.