Будівельна техніка загального і спеціального будівельного призначення

<

ОРЕНДА ТЕХНІКИ

Для проведення різних будівельних і супутніх робіт потрібно використовувати велику кількість різноманітної техніки. Невеликим підприємствам набувати у власність весь парк просто нерентабельно. Деякі зразки більшу частину часу будуть простоювати без діла, але ж потрібно ще утримувати персонал, який буде цією технікою керувати, і проводити її обслуговування.

Набагато більш практичний підхід, це оренда будівельної техніки у великих підприємств, які нею володіють. Для організацій і приватних осіб, яких цікавить оренда будівельної техніки київ може запропонувати чималий вибір. Досить великий парк техніки, як загального, так і спеціального будівельного призначення може запропонувати будівельна компанія Києва ТДС “БУД ІНВЕСТ”. В її розпорядженні є вантажні автомобілі всіх призначень і різної вантажопідйомності: і самоскиди, і бортові машини, і тягачі. Крім цього є і спеціальна техніка, яка користується великим попитом, як у організацій, так і просто – у населення, це і автокрани, і асенізаційні машини і різні причепи.

Якщо кому-небудь потрібно вирити котлован, наприклад, під невеликий ставок на власній ділянці, або підвал під будуються будинком, кращим вибором буде оренда екскаватора київ може надати таку можливість в особі компанії ТДС “БУД ІНВЕСТ”. Якщо потрібен автокран, тільки для того, щоб укласти фундаментні блоки або плити перекриття, то виручить саме оренда спецтехніки, а не її покупка.

Взагалі-то, невеликим підприємствам, яким час від часу буває потрібна оренда будівельної техніки київ дає великі можливості. Тому немає сенсу купувати дорогі машини. Компанія ТДС “БУД ІНВЕСТ” на вигідних умовах надасть свою техніку багатьом бажаючим. Особливо оренда будівельної техніки може бути дуже вигідна, якщо мова йде про недешевої і досить специфічною техніці. Наприклад, оренда екскаватора, покупка якого, при низького ступеня використання ніколи не окупиться. Короткочасна оренда будівельної техніки, як і оренда спецтехніки, іншого призначення, завжди значно вигідніше, ніж покупка, або навіть оренда з викупом. Вся справа в тому, що, будучи включеною в загальну вартість робіт, ціна оренди ніяк не відіб’ється на орендаря.

Компанія ТДС “БУД ІНВЕСТ”, як і завжди, є найкращим партнером, якщо вас цікавить оренда будівельної техніки, вона володіє найкращими зразками техніки, і при цьому пропонує дуже вигідні умови.